Aktuális programok:
Július
30. VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
 


 

Tanévzáró ünnepség

"A 2014/15-ös tanévet hivatalosan lezárom" - igazgatói mondatot fergeteges taps és újjongás követte, a kiosztott jutalomkönyvek és bizonyítvány után hivatalosan is megkezdődött a VAKÁCIÓÓÓÓ!

Jutalmazottak >>

Képek >>


Fordított nap (PAN)

Változatos és szórakoztató programokkal zajlott a diáknap.

Képek >>

Videók >>


Vizitúra

Augusztusban kajak-kenu túrával kezdtük, juniusban azzal zártuk a tanév túrasorozatát.A Hajdúböszörményi Egészségfejlesztési Iroda az év során kilenc túránkat támogatott, ami diákjaink számára is elérhetőbbé tette azokat. Juniusi kétnapos vízitúránk a Tisza-tó legszebb területeire ( morotvák, madár-rezervátum,Óhalászi, stb.) vezetett,amely során 50 km-t eveztünk a tavon.Az eseményekben és látnivalókban gazdag program sikeréhez hozzájárult a kánikulai időjárás, a 20 fok körüli vízhőmérséklet, a résztvevők kitartása a nehézségek leküzdésében, a vízi közlekedés szabályainak szigorú betartása.Egészségére mindenkinek! Hasonló túrákat a nyári szünidőben is.
Drén Gábor testnevelő, túravezető

Képek >>


Kis éji zene - tanévzáró koncert

Az idei tanévet is színvonalas koncerttel zártuk. A koncert keretein belül adta át Kocsis Fülöp érsek-metropolita a Nika ösztöndíjat Sási Mária végzős diákunknak.

Képek >>

Videók >>


Operakaland

Május 9-én Szűcs Magdaléna tanárnő vezetésével vehettek részt diákjaink az Operakaland keretén belül

Képek >>


Gyalogos zarándoklat Máriapócsra

Képek >>

2015.05.30-án a SzBOK tanulói gyalogosan mennek a Máriapócsi Kegyhelyre... Tovább >>


Robotolimpia

A programozás (robot) szakkör résztvevői közül 3 fős csapattal beneveztünk a robot olimpiára. Tapasztalatokkal és élményekkel gazdagon térhettünk haza a színvonalas és érdekes rendezvényről. Az országos versenyen szumó versenyszámban a középdöntőig jutott a csapat (illetve a robot :)

Képek >>


 

Érseki Szent György-kupa 2015

Helye: Hajdúdorog
Ideje: 2015. május 16. 9:00

Részletek >>


Kerékpártúra

88 km és nehezen elviselhető ülőgumók - természetesen szép sportélmény,kedvező időjárás - a május 9-i tokaji kerékpártúra eredménye .A maroknyi,de rendkívüli akarattal megáldott résztvevő, sikeresen teljesítette vállalását. Hazaérkezve akadt olyan diák túratársunk, aki kerek 100 km-re egészítette ki teljesítményét! Küzdeni akarás felsőfokon! Drén Gábor túravezető

Képek >>


Atlétikai Diákolimpia Megyei Döntő

Debrecen, Gyulai István Atlétikai Stadion

eredmények >>

Képek >>


Ballagás

"Ballag már a vén diák..."- hagzott fel ismét 2015.04.30-án iskolánk falai között. 3 osztály fejezte be gimnáziumi tanulmányait,
A
(osztályfőnök: Lovas Zoltán),
B osztályfőnökök:Szolnoki Tibor),
C (osztályfőnök:Kruppi Emese, volt osztályfőnök: Papp Bernadett).

Képek >>

Rövid videó >>


A Szent Bazil Ifjusági Vegyeskar kirándulása Debrecenben

Szűcs Magdaléna karvezető vezetésével kirándultak a kórus tagjai.

Képek >>


Áprilisi gyalogtúra

Az áprilisi gyalogtúrán a Zempléni-hg. központi részének nevezetességeit kerestük fel. Kőkapuról indulva ( és érkezve) 47426 lépéssel 19,08 km-et teljesítettünk a diákok okos telefonjainak mérése szerint.Jártunk a Mlaka-réten, az István-kút-nál, a Nagypéter- mennykőnél,a Sólyom-bércen, a Kerek-kövön, a végén autóbuszos kitérő tettünk a füzérradványi Károlyi- kastély parkjához.Túravezetőként gratulálok a túrán résztvevő mind a 48 főnek a sikeres, energiát nem kímélő teljesítményükhöz.
Drén Gábor testnevelő

Képek >>


Lippai - Napok 

Lippai János Mezőgazdasági Szakképző iskola a hagyományoknak megfelelően minden évben megrendezi a Lippai napokat.
 Iskolánkat a10. 11. 12.C osztály mezőgazdasági szakmacsoport tanulói képviselték....

Tovább a cikkhez >>

Képek >>


Éneklő ifjúság kórusverseny

Az általános iskola Csengettyű kórusa ezüst minősítést szerzett s különdíjat kapott a népi énekek életszerű előadásáért.
A felső tagozatos Mécsesek kórusa arany minősítést kapott. A gimnázium ifjúsági kórusa arany minősítéssel zárta a megmérettetést.

Kórusvezetők:
Radics Teréz és
Szűcs Magdaléna

Képek >>

Videók >>


Mezeifutó Diákolimpia Országos Döntője

Ez évben is Gödöllő adott helyt a Mezeifutó Diákolimpia Országos Döntőjének (04.14. Repülőtér).Az ország legjobbjait (köztük a mi diákjainkat is) felvonultató eseményen 10 futamban közel két és fél ezren vettek részt.Iskolánkat az V. korcsoportos fiúk( Bencze Donát, Simon Dávid,Pál Miklós,Sólya Gergő,Kökényesi Zsolt), a VI. korcsoportos fiúk (Magyar Richárd,Bak István,Iván Krisztián, Fetter Zsolt,Kovács Rafael) és a VI. korcsoportos Kárándi Gréta képviselte.Legeredményesebb versenyzőnknek Magyar Richárd bizonyult, aki a mezőny első harmadában végzett - az 5 km-es távot 18 és fél perc alatt teljesítve.
a Testnevelők

Képek >>


8 órás foci

Iskolánkban újra megrendezésre került  2015.04.11-én  a „8 órás foci” bajnokság!!
A nyolc órát sikeresen kitöltötte az öt csapat és az iskolánk országos diákolimpia második helyezett lábtenisz- csapata.
 Az öt csapat 14 mérkőzést játszott kellő sportszerűséggel és jó kedvvel . A lábtenisz csapatunk pedig bő félórában betekintést nyújtott a páros és egyéni játék rejtelmeibe és a profi-versenyszabályaiba.
A résztvevő csapatok: Tovább a teljes cikkhez >>

Képek >>


Diákjaink március 25-én Hajdú-Bihar megye 2015.évi Mezei futó Dákolimpiáján vettek részt Debrecenben, a Nagyerdőn.

Érmes eredmények:
VI.kcs. lány egyéni 3. Kárándi Gréta
VI.kcs. fiú egyéni    3. Magyar Richárd
V. kcs. fiú csapat    2. hely (Pál Miklós,Kökényesi Zsolt,Bencze Donát, Simon Dávid, Sólya Gergő)
VI.kcs.fiú csapat     2.hely (Magyar Richárd, Iván Krisztián,Fetter Zsolt,Kovács Rafael, Bak István)

Testnevelők. Benczéné Szakál Ildikó, Drén Gábor

Képek >>


Túra a Déli-Bükkben

Tavaszi túránkon is teli autóbusszal vágtunk neki a Déli-Bükk napsütötte magaslatinak meghódítására. Túránk során jártunk a Bükk-fennsík déli leszakadásainál Három-kő 9O2 m,Tarr-kő 949m), megkerestük az időszakos források egyikét ( Vöröskői-forrás).A 22 km-es gyaloglásunk során közel 1000 m-es szintkülönbséget győztünk le, így nem csoda, hogy nehezen vártuk az autóbusz megtalálását. Hogy mit láttuk? Erről beszéljenek a fotók!

Drén Gábor túravezető

Képek >>


Megalakult a Hajdúdorogi Metropólia!

2015. március 20-án Ferenc pápa megalapította a Hajdúdorogi Metropóliát (érsekséget), melynek élére Kocsis Fülöp megyéspüspököt nevezte ki. Fülöp püspök atya metropolita beavatására március 23-án a paraklisz keretében került sor.

Képek >>
Videók >>


A Kegykép elhagyja Hajdúdorogot

Képek >>
Videók >>


Iskolánk diákjai Akathisztoszt énekelnek az Istenszülő Kegyképe előtt Hajdúdorogon

Képek >>
Videók >>


A Máriapócsi Kegykép Hajdúdorogon

Március 22-én megérkezett a Kegykép Hajdúdorogra.
Képek >>
Videók >>


Megemlékezés az 1848/49-es eseményekről

9. és 11. évfolyamos diákok segítettek az események felidézésében. A műsort Pálóczi Enikő tanárnő készítette.

Képek >>

Videók >>


Püspöki előszenteltek liturgiája

Képek >>

Videók >>


Elérhető a 2015/16-os tanévre felvett tanulók jegyzéke

Tovább a jegyzékhez >>


Gyalogtúra a Bukkben

Március első szombatján a januárról eső miatt elmaradt túránkat pótoltuk.Megérte a várakozás,mert ragyogó napsütésben túrázhattunk,sőt "túlórázhattunk",mert autóbuszunk nem birkózott meg a nagyobb emelkedőkkel,ezért több maradt nekünk.A 47 fős csoport miden tagjának elismerésem a kiváló teljesítményért. A 24 km-es táv főbb látnivalói : Jubileum-forrás, Szentlélek kolostor-rom, Látó-kövek,Mária-forrás,Dédesi-vár voltak.

Drén Gábor testnevelő,túravezető

Képek >>


Lábtenisz verseny

Végzős diákjaink a Szentendrei Kinizsi Honvéd lábtenisz versenyén vettek részt február 28-án. A résztvevők számát és minőségét tekintve az ország legszínvonalasabb lábtenisz eseménye volt,  amelyen tucatnyi világbajnoki címmel rendelkező játékos is szerepelt.Csapatunknak ( Iván Krisztián és Mészáros Bence alkotta páros) a decemberi országos bajnokságon elért ifjúsági 2. helyezése után kiváló lehetősége nyílt a felnőtt mezőnyben való szereplésre, tapasztalat szerzésére. Ezúton is köszönet az iskolavezetésnek, hogy támogatta részvételünket.

Drén Gábor testnevelő

Képek >>


Toldi-Kondi

Diákjainkból álló 5 fős csapatunk február 26-án a Brassai Toldi-Kondi versenyen vett részt Debrecenben. Az" erős emberek" medicinlabda-vetésben, guggolás 30 kg-al, fekvenyomás 25 kg-al,húzódzkodásban és 40 kg-os teherhordásban mérték össze erejüket. Csapatunk kiváló egyéni teljesítményekkel a 7. helyet szerezte meg. Csapattagok: Magyar Richárd,Kökényesi Tibor,Orosz Tóth Árpád, Szabados László, Simon Dávid.

Drén Gábor testnevelő

Képek >>


Gyalogtúra Komlóskán

Februári túránk során a komlóskai "Tellér" tanösvény 9 km-es útvonalán gyalogoltunk változatos terepviszonyok és mikroklíma  mellett. A tanösvény a komlóskai medence sajátos geológiai képződményeivel, egyedi növény- és állatvilágával, a régmúlt bányászatával ismerteti meg az érdeklődőt.Lehetőségünk adódott a helyi görög katolikus templom egyedi belső terének megismerésére is ( köszönet Király Benedek szervező munkájának).

Drén Gábor testnevelő, túravezető

Képek >>


Farsang

Előre kihúzott 70-es évekbeli zenék köré csoportosultak az idei feladatok, melyeket ötletesen, szórakoztatóan oldottak meg az osztályok.

Képek >>
Tasnádi Kevin 10 C osztályos tanuló képei >>

Videók >>


„ A sportolónak le kell tudnia mondani egyes dolgokról, hogy sikeres legyen…” /Buzánszky Jenő/

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat pályázatot írt ki a „Hajdú-Bihar megye jó tanulója - jó sportolója” cím elnyerésére.

A pályázat célja:
•  a tanulóifjúság ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére,
•  a fair play szellemének ápolása,
•  az eredményes tanulásra (legalább 4,8-as tanulmányi átlag) és magasabb szintű sportolásra való ösztönzés,
•  az utánpótlás-nevelés célkitűzéseinek segítése,
•  legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése,a
- 2013. szeptember 1. és 2014. augusztus 31. között hazai és nemzetközi versenyen való eredményes szereplés .

Ezeknek a feltételeknek iskolánk két diákja Bencze Donát 10.b és Magyar Richárd 11.a osztályos tanulók is megfeleltek. Mindketten ünnepélyes keretek között a Megyeháza Árpád-termében vehették át a méltó elismeréseiket.

Gratulálunk nekik és további eredményes és kitartó munkát kívánunk mind a sportban, mind a tanulásban!

Testnevelők: Drén Gábor, Benczéné Szakál Ildikó

Képek >>


Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe

Képek >>


Téli Túra

Kicsi, de kitartásban rendkívül erős csapatunk igazi téli viszonyok között teljesítette a Téli Mátra "L"-es ( 34 km -es ) távját. Az alsóbb régiókban a megáradt patakokkal, a folyós sárral, a magasabb területeken ( tszf. 700-950m ) a 40-50 cm-es hóval kellett megküzdeni azért, hogy szintidőn belül teljesíthessük a teljesítménytúrát. A megérdemelt oklevél és kitűző átvétele után lazításra is lehetőségünk volt az egerszalóki Nosztalgia fürdő szabadtéri medencéiben.A túratávot egyéni csúcsjavítással Simon Dávid tette meg a  leggyorsabban, 6 órán belüli idővel ( www.matraberc.hu).

Drén Gábor

Képek >>


Diákjaink táncai az Egyházmegyei Bálon

2015.01.31-én Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban megrendezett Egyházmegyei Bálon végzős diákjaink táncolták a nyitótáncot, és 10 órakor pedig a nagyon jó hangulatot közvetítő néptáncot.

Képek >>

Videók >>Atlétikában tehetséges diákjaink 2014.01.24-én a Nyírsuli Nyílt fedettpályás ifjúsági és junior atlétikai bajnokságán vettek részt.Nyíregyháza Főiskolai Csarnok. Eredmények:

Ifjúsági fiú (1998-99)
50 m síkfutás: 

- 4. Kökényesi Zsolt (6,19)
- 7. Sólya Gergő (6,33)
- Krucsó József (6,47)
- Mile Sándor (6,74)

400 m síkfutás :    Mile Sándor   65,6

távolugrás :
- 2. Kökényesi Zsolt     572 cm
- 3. Sólya Gergő          561 cm
- 6.  Krucsó József        506 cm

Drén Gábor


Alapítványi Bál - 2015. január 10.

Képek >>

Videók >>


2015. január 6. - Vízkereszt - vízszentelés

Képek >>

Videók >>


2014.12.17-én iskolánk részt vett az Újfehértón rendezett KOSZISZ Szent István Labdarugó tornán. Diákjaink kimagasló teljesítményt nyújtva elnyerték az első helyet, a torna legjobb játékosa címet- Lipták Márk 12.a- ,  és a torna legjobb kapusa címet is – Dalanics Attila 11.a-. Gratulálok a kitartó és sportszerű játékukhoz!

Testnevelő tanárok: Drén Gábor, Benczéné Sz. Ildikó

Csapattagok:  
  Magyar Richárd 11.a
  Kökényesi Tibor 11.a
  Dalanics Attila 11.a
  Lipták Márk 12.a
  Kökényesi Zsolt 10.b
  Bencze Donát 10.b
  Olajos Balázs 10.c
  Kiss Zsolt 10.c
  Bak István 11.c

Képek >>


Karácsonyi műsor

A 2014-es évet karácsonyi műsorral zártuk, melyet Szolnoki Tibor tanár úr és Gajdos László (kis)atya tanítottak be. Közreműködtek a 10. és 11. valamint 12. évfolyamos diákok, valamint Szolnoki Zsófia.

Képek >>

Videók >>


Karácsonyi koncert

A Nyíregyházáról, Újfehértóról és a helyi iskoláinkból érkezett kórusok varázsoltak karácsonyi hangulatot énekükkel.

Képek >>

Videók >>


Üzemlátogatás az NI-nál

December 16-án az informatikát emelt szinten tanuló diákokkal megnézhettük a National Instruments debreceni üzemét. A közel két órás üzemlátogatás alatt megismerkedhettünk az elektronikai eszközök gyártásának folyamatával, az egyes munkafázisokkal.


Mézeskalács sütés

Az érdeklődők Nyalka Márta és Pálóczi Enikő tanárnővel süthettek a tankonyhában igazi karácsonyi hangulatot árasztó mézeskalácsot

Képek >>


Lábtenisz Bajnokság

Diákjaink december 13-14-én Szentesen a Magyar Lábtenisz Bajnokságon vettek részt. Az ifjúsági páros versenyen II., az amatőr páros versenyen a felnőtt mezőnyben a IV.helyezést érték el. Lehetőség adódott arra is, hogy egyesben és hármasban kipróbálják magukat, amely során az ezévi ciprusi világbanokságon eredményes felnőttek ellen játszhattak. Diákjaink játékukkal kiérdemelték a világbajnokok elismerését, ami biztató a jövő tekintetében.
Drén Gábor felkészítő

Képek >>


Gyalogtúra

December 6-án gyalogtúrával a Tokaji-Kopaszt hódítottuk meg.Az  előző napok esőzése változatosabbá,nehezebbé tette az utat,amely kőbányákon és lösz-mélyúton keresztül vezetett a jelzett túristautakon. A magasabb régiókban hófoltokkal és kerékpáros Mikulással is találkoztunk. Tokajban rövid városnézésre és ruházatunk, cipőnk megtisztítására is időt szakítottunk.

Drén Gábor túravezető

Képek >>


Szent Miklós Kupa

Iskolánk 7-8. osztályos dikákjai a Nyíregyházán szervezett Szent Miklós Kupán 3. helyezést értek el.

Csapattagok
:
Görögh Sándor
Bencze Botond
Kökényesi Árpád
Debreczeni Dávid
Orosz Dániel
Tóth Zsolt

Felkészítő tanár: Benczéné Szakál Ildikó

Képek >>


Területi futsal bajnokság

2014.november 28-án iskolánk diákjai területi bajnokságon első helyezést értek el. Hajdúböszörményben december 9-én a megyei válogatón 6. helyezéssel zártunk.

Csapattagok:
Bencze Donát
Dalanics Attila
Fetter Zsolt
Iván Krisztián
Kiss Zsolt
Kökényesi Tibor
Kökényesi Zsolt
Lipták Márk
Magyar Richárd
Pércsi Dániel

Felkészítő tanár:
Benczéné Szakál Ildikó

Képek >>


A bezsűrizett kép

CENTO PRESEPI

Rómában az idén is megrendezik a „CENTO PRESEPI”, azaz a 100 Jászol elnevezésű kiállítást, amely 2014. nov. 27-től 2015. jan. 6-ig a Santa Maria del Popolo Bazilikával szemben található Sala del Bramante kiállítóteremben tekinthető meg. A mozgalom 1976-ban indult el Olaszországban, azzal a céllal, hogy a betlehemi jászol karácsonyi jelképként újra visszakerüljön az emberek otthonába az egyre divatosabbá váló ... tovább a teljes cikkre >>

Filharmónia

2014.november 26-án a Debreceni Kodály Kórus előadásában hallhattunk népdalfeldolgozásokat.

Képek >>

Videók >>


Túra a Bükkben

Jó döntésnek bizonyult az eredeti időpont módosítása ,november 9-én tavaszias napsütésben és 16-18 fokos hőmérséklet mellett túrázhattunk a Bükk-hegységben. A rövid( 6km fel,6km le) ,de nagy szintkülönbségü út Ómassáról a Vadász-völgyön vezetett fel Bánkútra, a Kohász- úton le Ómassára.Legfontosabb látnivalók a szurdokvölgyek,a víznyelők,, víznyelőbarlang, a csipkéskúti ménes,a Petőfi-kilátó ( a 956-m-es Bálványon) voltak.A félszáz (50) túratársunk kedvére feltöltődhetett az oxigéndús hegyi levegőn.

Drén Gábor túravezető

Képek >>


Ki mit tud?

2014. november 8-n került megrendezésre az idei Ki mit tud? melyen most is színvonalas és szórakoztató produkciókat láthattunk. A képzőművészeti alkotások is igazi remekművek voltak így igen nehéz helyzetben voltak a zsűritagok.

Képek >>

Videók >>


III. HaGIT.

A görögkatolikus általános iskolák tanulóinak került megrendezésre immár harmadik alkalommal a Hajdúdorogi Görögkatolikus Ifjúsági Találkozó. A rendezvény keretein belül tanulmányi versenyek,kiállítás, népdaléneklési verseny került megrende zésre. Amíg az eredményhirdetésre várakoztak, addig végzős diákjaink néptánc bemutatóját nézhették meg, amelyet közös táncház követett. Az érdeklődők megismerkedhettek az iskolánkban működő airsoft "akciócsoport" munkájával.

Debreczeni Csaba
igazgató

Eredmények >>
Képek >>
Videók >>


Az Ifjúsági Világtalálkozók keresztjének fogadása

1984-ben – az első ifjúsági világtalálkozó alkalmával – a fiatalság ajándékot, s vele feladatot kapott Szent II. János Pál pápától. Ez a kereszt érkezett iskolánkba 2014. november 3-án.

Képek >>

Videó >>


Megemlékezés az 1956-os forradalomról

9. 10. és 11. évfolyamos diákok segítettek amlékezni a szomorú eseményekre. A műsort betanította Zolcsák Tamás Tanár úr.

Képek >>


 

Nyílt nap

Sok érdeklődő volt kíváncsi az itt folyó oktató-nevelő munkára és az iskola életére

Képek >>


Kertlátogatás Intenzív Almaültetvényre

A Szent Bazil Oktatási központ mezőgazdasági szakirányú - 9.C, 10.C, 11.C, 12.C- tanulói október 6-án kertlátogatáson vettek részt.
Kertlátogatás helye Hajdúdorogi Bocskai Növénytermesztési Kft. intenzív almaültetvénye.
Az intenzív almaültetvényt 2011-ben 11ha területen- betonoszlopos, huzalos, fekete jéghálóval, csepegtető öntözéssel- telepítették.
A kertlátogatáson a tanulók hasznos és gazdag szakmai tapasztalatokat
szereztek, amit később a tanulásuk során hasznosítani tudnak.

Drimba János
mg. szaktanár

Képek >>


Gyalogtúra a Zempléni-hegység szívében.

Szakadó esőben 42 fős csoport indult meghódítani a hegyeket.
A túra útvonala Óhutáról vezetett Újhutára, közbeiktatva a legfontosabb látnivalókat : István-kút, Sólyom-kő, Kerek-kő, Flórika-forrás. A felhős égbolt ugyan korlátozta a kilátást,de a csapadékmentessé vált időjárás, a kiváló hangulat , a gombázási lehetőség segített leküzdeni a nehézségeket.Kellemes szinfoltja volt túráknak Stephenie Sandy részvétele,biztosítva a nyelvgyakorlást, fokozva a jókedvet.

Drén Gábor túravezető

Képek >>


2014.10.06.
Megemlékezés az Aradi Vértanúkról

Hadházi Katalin tanárnő vezetésével a 7. osztályosok idézték fel a szomorú eseményeket.

Képek >>


2014.10.04.
Szalagtűző ünnepség

Az idén is megtartottuk szalagtűző ünnepségünket, ahol három osztály tanulóinak tűzte fel osztályfőnökük a "maturandus" szalagot.
A 12. A osztálynak Lovas Zoltán,
a 12. B osztálynak Szolnoki Tibor,
a 12.C osztálynak Kruppi Marietta Emese.

Képek >>

Videók (táncok)>>


Október 1. Szűz Mária oltalma - Jelvénytűzés

A 7. és 9. osztályos diákok megkapják a jelvényt, amely formailag a diákok közösségéhez tartozást szimbolizálja. A 12. osztály elvégzése után a szalagtűzőn ezzel tűzik fel majd nekik a szalagot.

Képek >>


Fecskeavató

Az idén is jó hangulatban telt a 7. és a 9. évfolyamos diákoknak szerveztek a 11. diákok

Képek >>

Videók >>


Hazaváró - Családi nap

2014.szeptember 20-án került megrendezésre a hazaváró és az általános iskolai családi nap.
Számos program várta az érdeklődőket.

Képek >>


Iskolánk diákjai a tanév első hétvégéjén tanévzáró kerékpártúrán vehettek részt.Nyárias időben 13-an vállalták a Hajdúdorog-Hajdúnánás-Tiszavasvári-Tiszalök Vízerőmű  28-km-es táv leküzdését.Örömteli, hogy lányok is kerékpárra szálltak, a kollégistáknak a helyiek kölcsönöztek járművet(köszönet érte).A csapatot Gajdos László atya és egy szülő is elkísérte.

Drén Gábor testnevelő

Képek>>


Görögkatolikus Nevelésért Díj

2014. augusztus 26-án Hajdúdorogon a Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium adott helyet a Hajdúdorogi Egyházmegye oktatási intézményeiben dolgozó pedagógusok lelki napjának.

A lelki felkészülés mellett Kocsis Fülöp megyéspüspök atya ünnepélyes keretek között átadta a „Görögkatolikus Nevelésért Díj”-at Debreczeni Csabának, a házigazda intézmény intézményvezetőjének....Tovább >>

Elérhető a végleges órarend >>

"a 2014-15-ös tanévet megnyitom.."

Debreczeni Csaba Igazgató Úr ezzel a mondattal nyitotta meg hivatalosan az előttünk álló tanévet.
Mindenkinek eredményekben gazdag, sikeres, boldog új Tanévet kívánunk!

Képek>>

Hozzáadva: 2014.09.01. 
Feliratkozás hírlevélre

2014 - 2015-ös tanév


Előző tanévek hírei >>

>> 2013/2014
>> 2012/2013
>> 2011/2012
>> 2010/2011

  

Kérjük támogassa iskolánkat adója 1%-ának felajánlásával!

Görög Katolikus Középiskoláért Alapítvány

Adószám: 18796630-1-09

Számlaszámunk: 11738125-20035200 (adományaikat erre fizethetik be)

Támogatását előre is köszönjük!